//Forever Imperfect
New Life

Wednesday, April 23, 2014 @ 4:23 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , Morning World . Morning sunshine . 
Lama nya menghilang and dah start my new life in this blog. New life is getting better right ? But kisah silam menjadi pengajaran and make us being matured. Act dah lama nak mulakan life baru dekat blog em but so tired after not active nak ber'blogging', hope followers sudi lagi nak baca about me. So then sebelum terlupa i nak wish la dekat diri sendiri and si dia "Happy 15th Monthsary, i hope for the long lasting relationship kesayangan and i love you so much". Ahaa so dah jangan nak melebih sangat kan nanti orang tak suka pulak nak baca. Emm rasa macam dah tak ramai suka ber'blogging' right? Macam tak best dah sebab sekarang dah ada 'twitter' , 'instagram' , 'whatsapp' and etc. Masing-masing busy melayan smartphone memasing so same ja macam aku ni dah busy dengan app baru ha. So malas dah nak type panjang lebar bukan ada orang nak baca pun kahkah! So, good morning world! Make today better than yesterday :) 


The Disclaimer

Hello there. Welcome to my blog. Do visit, do follow :* Thankyouu
Mencintai dan Dicintai ialah perkara yang terlalu susah untuk diungkapkan


Navigations!

Diary About


Twitter

Love

♥ Asy ♥


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Eyra Munirah

Best View at GOOGLE CHROME!